1 Maj (:

Så, nu har jag alltså varit vid maj elden och skösat bort en värdefull dag i mitt liv... asså, jag förstår inte vad som e så kul med det? jag stod och frös en stund. sedan fick hanna och jag tråkigt så vi åkte lite rollerblades på vägen bredvid :P Ja, min kväll var ju inte super "amazing" eller vad man ska säga.  men dagen var as härlig, vi låg och solade u shorts och spelade spel och drack as kall flädersaft (Y) Hoppas bah att det blir varmt imorgon med ;) men ha en bra fortsatt NATT nu, haha ;D PPUUSSS!!!

Shopping från igår !

Hey Hey, tänkte bara visa lite fort vad jag köpte igår! (:



En ögonbryns penna från H&M :D



Lite mindre snoddar



BRILLLOR!! snyggt att man ser att jag tar kort i dem vah? xD



En tröja från H&M (:
och så köpte jag också ett iPhone skal. men har det på mobilen nu så aja, det är rött och silvrigt (: och så la jag inte ut löshåret heller för jag har ju det i den videon jag la ut förut (Y)
ha en trevlig valborg då ;) PPUUSSS !!!

Lite från igår....

CHyyaahhh :D
Sry, är lite trött men aja. Igår var jag juh i stan med Hanna som ni säkert vet ;) Och då shoppade vi och åt lite mc.donald´s glass ^^ Mys. och när vi kom hem åkte vi rollerblades. (hannas första gång). haha... men det gick ganska bra ;D
Och btw, är lite flummig i videon xD


Aa, gick väll bra? haha :P



Visst e hon snygg i brillorna ^^ ? Tycker jag iaf. Vi var inne på Gina och Hanna fick panik när hon såg dom och var tvungen att testa dem xD



Vi var uppe vid den där stora bron eller vad det än heter och tog ett kort bah, blev ganska nöjd (:



Ha det bra ! PUUSS på er :D

Kalmar med Hanna (:

Heyyy sötnosar :D
Idag har jag varit i stan med Hanna, om ni undrar varför jag inte har bloggat :S ooppss.. men har massa bilder och att berätta imon. och en video ;) Vad har ni gjort? hoppas ni haft det kul iaf ! Så imorgon på morgonen blir det en massa inlägg ;D trevligt ! haha. Och imorgon är det juh majelden också. Ska ni gå? det ska jag :D Hanna och jag ska åka rollerblades dit (Y) awesome ;) Sov sött PPUUSSS!!!!

Mina planer för sommaren...

Heeej Heeej ((:
Tänkte berätta lite om vad jag tänkte göra i sommar :D
ska åka till Göteborg (till pappa) och så kanske vi ska åka otomlands :D och så ska vi väll gå på liseberg (Y)
Böda med Hannah ! ska bli super kul, hannah och jag ska hyra en stuga på böda och sova där i två nätter (:
Böda med mormor o morfar + kusinen .. inte lika kul men ändå ;)
Chilla hemma, va en del med hannah och va vid hamnen och SOOOLLAAHH B-)
Åka med familjen och bo på hotel :)
Jaow, typ det. ska bli en ganska awesome sommar :D vad ska ni göra ? puuss!!!

panik dag !

hey hey...
som ni kanske vet så var jag i stan igår med johanna. och det var rolit osv tills vi stod inne på glitter och brandalarmet gick igång och vi sprang ut :P och så kom en massa snygggaaah brandmän. ehheeehheh... aja sedan gick vi till kvasten och jag hittade saker där. men kan inte lägga upp en bild på det för blondien här glömde kassarna på stationen när vi skulle åka hem. heeheh... kom på det när vi var halvvägs på ölands bron... woopwoop... men jag ringde mamma och hon har en kompis i stan.. lisa, som åkte och hämtade dem. som tur var var de kvar! tg.. men jag får väll kasarna snart xd..
på kvällen kollade vi på film och gjorde sallad. bra dag va. puuusss på er




Veckans film tipps

har börjat med veckans film topps, och denna veckans film tipps.. den heter beauty and the briefcase och jag tycker den är super bra ;) men den ör nog en film man ska se med sin tjej kompis och inte med sin pojkvän ;) haha. iaf, här är trailern.






PPPUUSSS OCH KRAM !



Trasig dator!

heey, det kan bli ganska svårt att blogga nu. måste typ trycka 5 gånger på varje bokstav för att det ska funka, och skärmen är super suddig och en sida av skärmen är myrkrig så jag ser typ inte vad jag skriver :( kollar lite på nya datorer men det är ju så att vi får en ny dator av friskolan när vi börjar där. frågan e om man orkar vänta ?  hhmmm.... aja.
BTW .. grymt awesome med ledigt mån o tisdag ! :D kommer nog chilla och kanske shoppa med systern ;) Nice pusss!!

natthumor på dagen...

Hej Hej !

Har just tränat färdigt lite och tänkte gå ut och gå en långpromenad sedan eftersom det är för blött för att jogga i skogen idag...
Men iaf, i skolan idag (på sista lektionen) hade vi SO. och hannah och jag satt och skrattade och pratade hela tiden för vi hade typ inget att göra. Det var som våran natthumor brukar vara.. ojojoj... ;) Och de sakerna vi sa var egentligen inte ens roliga xD haha.
Varit lite med Johanna igår också och vi ska åka till stan på fredag och shoppa lite osv. Sedan ska vi sova över så det blir mysigt (Y)
Bloggar lite mer ikv PUSSSS!!!

Träningstipps!

Hej, vill ni ha ett bra träningstipps ? :D
Zumba ! Det är super Roligt samtidigt som man tränar. I början kan det vara lite svårt men efter någon gång så går det super bra ! Det är en slags dans. man kan antingen ladda ner eller ka man köpa skivan (: Awesome ! Man kan välja om man vill träna ngt speciellt eller kan man träna hela kroppen. det tar typ bara 20 min. så man hinner göra det varje dag (:

USA bikini ! :)

Heeejj :D
Kom just hem från skolan, dagen gick ganska fort. Så nu har jag kollat lite på bikinis... hittade en super fin med usa mönster.. Det e ju inne nu på typ allt :P ! Kostar ungefär 300 :) Ska beställa den näsra månad tror jag, för jag ska ju inta bada än ;D haha.
Tycks ?



Jag tycker den är super fin/snygg.
___________________________________________________________________________
Har även möblerat om mitt rum ! blev jätte nöjd. nu ska man bara få systern att flytta ut så får man en walk in closet ^^ haha... just nu sitter jag och kollar på simpsons. kanske joggar eller gör läxorna litr senare. Puss!

Nytt i garderoben ! :D

Hey, Har just varit på köpstan med min mamma och shoppat! Nice (: Gick runt och kollade lite. Sedan gick vi in på H&M för jag har ett presentkort där (: Så jag köpte en super gullig T-shirt ... Och för ett tag sedan köpte jag ett par vita shorts som kommer passa perfekt till, tills i sommar.
Vad tycks ? :) Puss!

Smycken<3 !

Godmorgooon!
Sry för att jag inte bloggade igår men mamma typ väckte mig tidigt på morgonen och sa att "om en kvart ska vi åka till kosta för att shoppa. Ofc, jag blev glad men det var sååå tidigt och det tar typ en timme att åka dit :/ så, jag fixade till mig lite fort och så åkte vi. och... jag kan inte säga att jag tyckte det var kul i början för det fanns bah fula saker där! MEN sedan kom vi till Glitter och det var hyper kul :D Så detta köpte jag:
Armband 10 :-
super fina (Y) älskar färgen :D
Armand med små saker i guld på som tex små nycklar och hjärtan :P Gulligt ! also.. 10 :-

Örhängen ! :D 10 :- Men de var as tunga så de satt jätte konstigt. Får väl hitta på ngt annat med dem :P

En ring med en fågel (: 10:-
Och detta älskar jag mäst ! Ett armband med vita "pärlor" eller vad man säger och silver kedjor. Och det awesoma med detta är också att det skulle kostat 149 kr egentligen men de sålde det för 10! :D haha ! Så jaow. jag e ganska nöjd :) Puss!

Tillbakaaaahh :D

Hej Hej (:
nu har jag börjat blogga igen... ;)
Men jag har varit sjuk hela veckan nu och haft super ont i halsen, och inte förrens igår gick jag till läkaren. så de tog ett test och såklart har jag halsfluss. så nu sväljer/äter? jag penicillin :P usch. asså, tabletterna är typ hur stora som helst! moorrr... j*vla läkare. ;D hehe. men det kommer gå över... på tio dagar. ^^ 
Aja, iaf ha det bra ! Puss!

Blogguppehåll !

Hej Hej (:

Sry för att det inte blev ngra inlägg igår, men jag har fått 39,4 graders feber (Y) super va? och apigt ont i halsen xD
så jag kan knapt dricka :/ Aja, jag har mycket att tänka på nu och ja.. alldeles för mycket som händer. Så jag ska bara ha blogguppehåll ett litet tag.. några dagar eller så.
Men Puss på er och ha det bra nu ;D


Smal smalare smalast?

Hej Hej (:

jag bara undrar vad ideal "kvinnan" eller tjejen är för alla? hur ska hon se ut egentligen? så, jag hittade en ganska bra bild och ni får gärna kommentera och rösta på vem ni tycker är snyggast? :D TACK !



Själv tycker jag att A är ganska perfect eller ngt mellan A o B ? aja. iaf. jag är väldigt stolt över mig själv när jag vägde mig i morse :D jah har gått ner tre kilo BUJAH! helt fantastiskt ? nej. men lite i alla fall ;) ska fortsätta såhär så går det Åzum ska ni se ^^ ikväll ska jag hem till min mormor o morfar för att duscha, haha kanske låter lite kul? för de renoverar vårat badrum igen! Asså, anlita ALDRIG nybro golv ! för det var ett år sedan de renoverade vårat badrumsgolv. Mm, och då byggde de det helt jävla snett ! så vattnet åker ut över golve6t när man duschar ! sedan svarade de aldrig i telefonen när vi ringde. Men nu ett år senare så har de svarat? och igår skulle de kommit vid sju morgonen så alla gick up tidigt men så kom de aldrig? inte på hela dagen! Fuck them! Yeah.

men glöm inte att säga A,B eller C nu ;) Puss !

Mamma betalar ! :D

Hej hej (:
var på köpstan nyss och kollade runt lite med min moder bara... och hon typ köpte saker till mig fast jag får mitt barnbidrag man bah.. Jaha? vad bra x) haha! Ett par super snygga korta shorts och hårinpackning och ricin olja som man ska ha i håret så det kan växa upp till 4 cm i månaden O.O Dafuq? ska bli kul att testa ! :D haha! men en bild kommer ikväll för har inte alla sakerna här just nu och min iPhone e urladdad :( (som vanligt). funderar nästan på att köpa ett nytt bateri .... :P Aja. nu ska jag göra.. precis ingenting. Det regnar och e kallt. alltså kan man inte jogga... morr :/ Fu.. ! WoopWoop :D Hoppas ni gör något kul iaf? Puss!

Reebook?

Hey Hey !

Var nyss ute och joggade nåhra varv runt spåret ! (: var ganska skönt att komma ut lite. Men jag behöver verkligen nya skor! :o och jag vill verkligen ha sånadär ni vet som e lite runda under? typ som ska träna Rooompan och ryggen eller vafan det e! :D Just nu har jag ett par reebook, och de  funkar ganska bra. men vill ha nya :/ ...



Dessa vill jag ha ! Rosa och fina också vah? ;D haha. Så ett par sånna blirreeehh nästa gång (: Men ska jogga så ofta det går nu! Men det är så pinsamt att jogga i spåret för det är så himla mycket folk där! :o och det är inte super kul :P heh. men mitt mål är att jogga fem varv typ varje dag. men jag joggar inte och tränar och äter nyttigt bara för att vara smal. Man vill juh vara i "form" lixom och hålla konditionen osv... :P Så. nu ska jag antagligen fortsätta ha tråkigt och kolla på ncis L.A  (: ! <3 Puuusss!!! :**

cookie dough :D

Hey Hey !

Alla vet väll vad ben & jerrys är? .. ja, såklart ;) men ni vet också att det finns en smak som heter cookie dough? mm... och den degen är ju hyper GOO!!! :D så man kan göra själva degen och sedan bah lägga till lite vanilj glass ^^ alltså hemma själv :D ja? för en liten burk kostar juh lixom 57 kr... men det är värt det iaf... ;) och glass är ju faktiskt inte så onyttigt som man tror! :O ... Så detta är receptet:

Rör poröst
250 gram  smör
2 dl  Brun Farin
1 dl  socker

Tillsätt till smörblandningen och vispa ihop
2 st  ägg, lättvispade
4 tsk  vaniljsocker
3 dl  vetemjöl
1 tsk  salt
1 tsk  bakpulver

Tillsätt sedan
4,5 dl  havregryn
4 dl  choklad (mörk eller ljus), hackad
2 dl  valnötter, om så önskas

omnomnomnom .... haha ! :D Så nu kanske ni redan listat ut vad jag skaLL göra? ^^ haah. Ha det bra dååee<3 Pussss!!!!





lite planering och min morgon!

Hey Hey !

Det är så himla tidigt på morgonen och ändå har man hunnit med en massa!
Först gick vi upp och sjöng tidigt för morfar (:
Sedan spelade jag och mromor lite wii, gick juh bra för henne *host*
Efter det har jag fixat mig lite, ringt en kusin som ska komma xD och spelat lite vid datorn. Ja, det kanske inte låter så mycket ! men för mig är detta en hel fucking dag egentligen ! :O och klockan är bara halv 11. Har dock inte ätit ngn frukost än men orkar inte äta. Vissa dagar vill man bara inte äta ;) och så e det säkert för alla eller är jag bara onormal hehe...

Juste. jag spelade jjuh lite BLOCKETLAND och nu har jag varit lite barnslig och gick in på bolibompa och gjorde ett rum ? vetifan varför men det var ganska störande att man inte kunde vända på saker ... morr..

Så nu när Hilma kommer kanske vi ska baka, gå till affären och köpa ngt, eller köra wii eller minuten. Får väl se hur det blir! :D

Och btw, Grattis morfar! :D



Dålig uppdatering ?

Hej Hej (:

Vet att jag har varit väldigt dålig idag :P har ju inte hunnit göra ngra inlägg på bloggen ! :( Men Aja.

Idag vaknade jag ovanligt tidigt (är hos mormor) och åt lite frukost. Sedan åkte vi med min kusin och hennes familj till långe jan! Det var väldigt kalt och blåsigt. Resan tog typ as lång tid :/ och det var INTE värt besväret x) Nu har vi ätit middag med dom och Hilma O jag lekte minuten ! :D jag vann JIPPIE ! ^^ (vinnarskalle). Tänkte sova nu... vet också att det är lite tidigt för att sova men vi ska upp imorgon och fira min morfar som fyller 66 imon ;P och han sa inget förens idag ! så jag får väll hitte på ngt. >< WoopWoop. Men ha det bra nu ! Dåligt inlägg, vet. Men ändå bättre än inget :D ! <3 Puss!

Tråkigt på påsklovet ! :o

Hej Hej....

Det är påsklov ! så jävla gött (: men det gick åt H*lvete för jag har piizzz tråkigt :< Det finns verkligen INGENTING att göra just nu ! :'( Jo, jag kanske ska va med Tilda Å och sova över ngn dag :P men det är ju inte idag ! Och det är så typiskt mammor! att säga såhär:
Jag: mamma, jag har tråkigt!
Mamma: men gör något då.
Jag: men det finns inget att göra...
Mamma: men vi ska ju fira påsk på lördag.

ÅH JA ! det hjälper ju att vi ska göra något PÅ LÖRDAG ! -.- eller inte. Så ifall någon kan va eller göra något skulle det vara gulligt! (:

Men detta är bah en bild jag skulle lägga ut på hannah tydligen



Fin som vanligt ! <3 :D Ha det bra nu Puss!

Kvällsmat ! (:

Sitter här med huset boken och en skål med yoggi o hallon ! (Y) super bra (: vi hade ingen mussli :( men fick gå bra i alla fall! :D Ni borde testa! Ska bli så skönt när jag är färdig med kapitlet ! :D men har ett problem... jag har inget limm !!! :O hur ska jag då klistra in bilderna?! hmmm... limmar väll in dem i skolan antar jag? (intresseklubben antecknar?)... Öööö, ne precis. ;))



Lite suddigt bild men ändå :D
Har fått en riktigt härlig dietmaneger också :P Tråkigt men ändå ;) får tex inte äta snax mer än en gång varannan månad :/ Morrr... haha. men aja ! Puss!!

påsklov!!! :D



Hej Hej allihoppa !

Kom nyss hem från skolan (: Skönt att det är påsklov snart va? :D SISTA dagen imorgon ! Yey ! Härligt. vad ska ni göra på påsklovet? Jag ska i alla fall ta det  chill och så... Och så kommer Kelvin. (min kusin från skottland). Ska bli jätte kul, de kanske ska flytta till Sverige! Åzum (: Fast vet dock inte vad jag ska göra med påskägget O.O Just nu är det min fiende ! Får ju inte äta godis :'( Snyfft. Aja, får väll slänga det så mamma inte ser hehe... Blir ju skönt också att det inte är riktigt skoldag imorgon ! :D Vi ska ju ha lite påsk "mys" i skolan, pyssel och så. Lite coolt också att maten idag i skolan inte smakade skit ;D var ganska bra. Men nu måste jag skriva över två kapitel i huset boken och göra engelskan ... så HIMLA tråkigt. Sedan blir det jogga, zumba och situps mm. Aja, ha det så bra nu. Puss!

GodNatt...



It has been a tough day, so we all need some beauty sleep ! I wish you a good night and sleep well because tomorrow is a new day ! Love you all ! Kiss! :* ...

så svårt !

Hey hey

Asså jag fattar inte. det är så himla svårt att jogga varje dag! ja, jag hinner. Men jag vill inte ! >< Vet inte hur jag ska puschhah mig själv "in to it" lixom... Men jag MÅSTE ut och jogga snart :/ Iaf, jag har städat rummet. Det är också svårt... och jobbigt... glömde engleskan... Ja, mitt liv suger helt änkelt ! Bla Bla...

Har ett riktigt bra musik tipps också ! :D Den låter bah äger. Lite deppig och så. Men bra. (: Lysna på HELA för den blir bättre ;) Lite seg i början och så. Men annanrs sååå... Den är från sucker punch, min favorit film ! :D As bra!
Är lite deppig också för det har hänt en sak... :/




Sweet dreams ^^ (ni fattar om ni lyssnar). Puss!

Världens snyggaste bikini ! :D

Satt och kollade runt lite allmänt på kläder osv på internet.. bah tjoho ! Så hittade man världens snyggaste bikini ! ^^ Asså jag menar det också ! :D Och jag måste ha den ! ska köpa den till sommaren :P hehe. Och hittade den på DENNA hemsidan, köp den inte. DEN ÄR MIN :D om ni inte bor väldigt långt bort dåe... då kan ni köpa den :D hihi.


SNYGG VAH !?

Iaf, den kostar 329 Kr (: (Y) Yey... -.- Aja... Den är fin som satan i vilket fall som ^^ Snart ska jag in och käka tackos. eller ja, jag kommer bah äta grönsakerna... satans diet... :P Men ha det bra ! Puss !

Mmmm..... ^^

Chyah !

nyss kommit hem från skolan och kom på en sak när jag gick igenom alla bilderna på datorn ! :D Innan jag började med denna diet saken så brukade jag göra en sånhär:



Så j*vla gott !!!;D haha. Men man kanske få fuska någon helg? (A) och asså, den är as onyttig .. Morr... vf kan inte allt onyttigt vara nyttigt och tvärt om?! då skulle allt bli toppen ! (Y) ! Ganska stolt över att jag kommit på den själv också ! :D men såhär gör man iaf:
Du behöver:
1. vispgrädde
2. elvisp (annars blir det jobbigt).
3. oboypulver
4. strösocker
5. kopp
6. sked
7. KASTRUL SÅKLART !
8. floursocker

Såhär gör du:
Först så ska du ta koppen och hälla mjölk (så mycket du vill ha). sedan häller du den i kastrullen och sätter den på spisen. Sätt spisen på sexan. Se till att hålla koll på den, för när det börjar ryka måste du blanda! Medans du värmer mjölken ska du vispa grädden ! vispa så att den inte är heöt färdig vispad (godast). sedan häller du i typ 3 msk strösocker i vispgrädden. Och nu kan du hälla ungefär en halv dl ovispad grädde i mjölken ! Vispa (med vanlig visp) i mjölkgrädden. DÅ kan du hälla i oboy pulvret. Hur mycket bestämmer du själv, beroende på om du gillar starkt eller svagt. Nu kan du hälla över oboyen i koppen! sedan häller du all grädde på det (: Pudra med floursocker över grädden ! :D Omnomnomnom.... :P KLART ! Testa LOVAR att det e super som frukost (Y) !
Puss !

Detta köpte jag i helgen:



Dusch "tvål" (luktade så himla gott ! :D
Munktröja, den finns på en annan bild (det inlägget under tror jag).
Örhängen... super söta ! (:


Fint?





Hey !

Detta är då dagens outfit... Lite slappt :P hehe ! har hoppat lite stuts matta med min lillebror och sedan TRÄNAT "lite". Spelat Wii osv... bloggat, handlat mm... jaow jaow. This is it i alla fall. Ha det ! Puss !

Ska jag lita på Wii ?

Hej Hej

Spelade lite wii nyss. Eller ja.. en liten stund. För jag gjorde det där BMI testet ! och den visade "overweight" man bah stod där som ett jävla frågetecken. Jag har alltid varit på "healthy weight" ... Suprise suprise !!! >< men ingen suprise man blir glad av dirreckt. O.O.... Så nu blir det träning på HÖG nivå och inte äta något onyttigt !!! Så ja, jag bestämmde mig alltså för att lita på mitt älskade wii. Men sedan kom mormor och sa att det var mat. Hon hade kötbullar och stuvade makaroner.. den första tanken var FML !!!! så jag drack tre glas vatten och sa att jag inte var hungrig... för ärligt... det kan ju inte vara så nyttigt?? Aja, mitt mål är typ 45 :D åh herre jag vill ha hipbones! ^^
--------------------------------------------------------------

Stan med Hannah och nya bralloooorrr !!!

Jag har skaffat 3 nya byxor och ett par shorts... jaow jaow. sedan vet ni ju att jag var i stan med hanna? Mm, köpte en munktröja och någon body sak och örhängen ! (: men hittade verkligen INGEN present till HannaH :(( Synd. Måste leta vidare !



Men detta är iaf ett par av byxorna !!! :D <3
Kan lägga ut en bild på vad jag köpte när jag kommer hem idag ! Puss !



I want to be perfect...


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!