Gizzmo ! :*


Godmorgon ! (: Vaknade nyss av det härligaste man kan vakna till<3 ! Gizzmo (: Han är min katt, som jag har hos mormor och morfar. För han kunde inte flytta med oss när vi skaffade hund :( Fast han kanske ska flytta till oss i sommar :D Bra va? ^^ Och ibland räcker han ut tungan åt en och så går han runt med tungan utsträckt xD haha! Så ja, han är as gullig och allt. Så nu sitter han här i mitt knä och lär sig hur man bloggar :D Lovar att han kommer bli den första katten med egen blogg och kan skriva själv ! :* Men nu tänkte VI gå och äta frukost ! (: Puss!
//Tossie och Gizzmo !

Svar på blogg frågor !



Förlåt om jag är lite tyst eller ja. hes, hade ont i halsen ! (: Puss!

Mormor o morfar !

Hey Hey !

Nu ska jag åka till mormor och morfar över helgen så videoinlägget o svaren på era frågor kommer ikväll!<3
Men håller på att packa nu. Och i helgen ska jag och hannah till stan som ni vet, men jag VET nästan att jag kommer glömma något ! man ska ha... pengar, plånbok, väska, mobil, nycklar, kläder, smink, lipsyl, plattång, värmespray, tuggumi... ja... hoppas jag inte glömmer något då får jag panik ! jo juste! jag måste ha mitt shampo för blont hår och inpackning med mig. Men nu måste jag skynda mig ! Hörs ikväll ! Ni har fortfarande tid att fråga ;D Puss !
//Tossie ! <3

Blondinen ^^

Hej på er !

Var nyss inne och färgade håret blont på riktigt ! :D Yey ! (: Så bild kommer imorgon på morgonen när det torkat osv<3
Men nu tänkte jag ge lite tipps på kläder :D Vill ni det? Ja, klart ni vill ;)
Då är det detta jag tycker är riktigt snyggt ^^


Skinnjackan är ju en ren självklarhet ! den är ju en av de bästa sakerna som finns <3 !



En slarvigt flätad fläta ! Det är super nice och man kan ju ha det till nästan allt :D Jag vet att det var super inne förra våren men folk använder det fortfarande och tycker det är skit snyggt. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag inte det är jätte fint om man har gjort ett nogrand fläta. Det ser så.. konstigt ut. Ja iaf! Testa! grymmt (Y)



Sedan dessa sakerna. Ganska nytt för mig att använda. Men jag har blivit förälskad! det är så snyggt till tex, slitna shorts, nylonstrumpbyxor, och ett par converse och sedan en magtröja eller bara ett vanligt linne (: det är grymt awesome! jag uptäckte "sensationen" på keelas blogg :D Men visst är det fint?

Jag hoppas att ni tyckte om tippsen?

Nu ska jag göra lite matte och sedan ska jag antagligen sova. Är grymt trött just nu :O Godnatt sötnosar ! Puss!

//Tossie ! <3



Min dag (:

HejHej Sötisar !

Idag har vi haft nationella prov i matte (tråkigt). Men tror det gick ganska bra faktiskt ! :D och du har vi bara ett prov kvar, Så skönt (Y) Och om en liten stund så ska mamma och jag åka till ÖoB för att köpa hårfärg ! Jippie! nu kanske det äntligen blir bra. Men jag har varit lite ledsen om håret faktiskt. Fick många komentarer i skolan idag typ "det gör inget att du är orangehårig vi gillar dig ändå" eller typ "du var finare i det förra" Osv, ja ni fattar! man blir inte jätte glad av sånnt. Så alla ni som sa ngt elakt idag... Skulle vara tacksam om ni slutade med det.
Idag ska jag även jogga och göra matte läxan och skriva klart ett kapitel i huset boken. (en berättelse i svenskan) för den måste ju lämnas in innan påsk O.O hoppas jag hinner! Jaow, och det är såååå sköt att det snart är freeeddaaggg!! :D Yes! ^^ Då ska jag och Hanna åka in till Kalmar och äta där och shoppa lite. (: och då måste jag köpa en pressent till min andra kompis Hannah Petersson :P Vet inte vad jag ska köpa ! det är så svårt juh :( Men får väl hitta ngt ;)
Oj ! jag ser ett rådjur i grannens trädgård !! :o haha iaf... det är faktiskt ganska jobbigt detta med pengar. Alltså man måste LÄRA SIG att spara (vilket jag suger på). För nu räcker pengarna precis till pressent och lite shopping på stan. :/ Så jag har införskaffeserat en regel ! Jag ska stoppa undan halva barnbidraget och sedan får jag det när halva månaden har gått :D ! smart va? Puss !
//Tossie ! <3

Frågestund ! :D

HEJ HEJ !
Nu tänkte jag ha en liten frågestund här ! (: Och jag lovar att jag ska svara på ALLA frågor ;) och ingen fråga är för dumm ;) Jag ska svara på alla frågor på fredag via videoinlägg (om jag kan) hoppas och tror jag ska det.



Så fråga på ! frågorna ställer ni såklart i kommentarerna ! Puss !
//Tossie<3 !

Saker jag MÅSTE ha !

Hej Hej sötisar!

Jag har suttit och filosoferat runt lite på internett och bah kollat på saker jag skulle vilja ha ;) eller ja, de saker jag ska köpa när jag får mer pengar ^^ Och ja, detta blev det:

1.

En perfym som rekomenderas bland annat i juliahofseden.blogg.se´s blogg. Tycker den ser spännande och så ut och har fått bra kritik :) det är en blandning av plommon och orkidé. och den ska tydligen vara mystisk och romantisk ;D haha. men den kostar 295:- och jag ska absolut ha den. och så är den designad av Britney Spears!

2.

En skinnjacka från H&M för 400 (: ska dock ha den i svart men fanns ingen bild på den färgen. Jag tycker den är superfin och passar perfect till mina converse ! :D

3.

Ansiktsmask! har prövat dessa förut och de funkar så himmla bra ! jag rekomenderar dem verkligen :D Så sätt på en sånnhär 1-2 gånger i veckan och man har babyskinn, lovar ! :P Den är helt awesome<3 de kostar ca. 20 kr tror jag.

4.

Och så behöver jag verkligen någon hårinpackning ! jag vet inte vilken men helst en man kan ha över natten eller en längre tid så det värkligen värkar ordentligt (: skulle vara glad om ni kunde ge förslag i kommentarerna?

5. Ja, en longboard. har redan lagt upp en bild på den så ni vet vilken ;) men den ska jag spara till så det blir ju inget jag kommer köpa dirrekt :P
Och så det där skrivbordet kan få vänta lite tycker jag (:
Men btw, ni kanske undrade hur det gick med min blondering? ja, det kan jag berätta här och nu, Det gick åt helvete!!! När man läste på paketet står det en massa om att det kommer bli jämnt osv. men mitt hår blev typ orange ! Sheit :( Fast,,, så lovade mamma att vi kunde gå imorgon och köpa två paket till så SKA det funka ^ (hoppas jag?). Puss !
//Tossie<3 !

Shit I looooveee !!!



Är det bara jag eller är detta typ de bästa sakerna ever?! :D
1. Nutella
2. longboard
3. Rosa solbrillor
4. slitna jeans !
5. varm choklad med vispgrädde och marshmallows
6. The Sims ^^
7. EXTREME hot chili and cheese pringels (eller hur hannah? ;D)
8. skrillex!
9. och såklart SKOLAVSLUTNING I KYRKAN :')

Longboard in my heart !

Jag satt och kollade lite på longboards i morse och så hittade jag denna ! Visst är den fin?! Åhhh jag vill ha den :D den kostar bara 999 kr så den SKA jag HA ^^ :') Happy happy happy !


Jag började kolla på longboards för någon vecka sedan. Och jag vill verkligen ha en. så jag tror jag ska beställa denna eller ja, köpa. (: ! Det blir perfect nu när typ Tilda, Maria, och hannah ska köpa en oxå xD vi kan åka en massa i sommar (Y) Bra va? :D Och så finns det ju en annan modell på longboards men jag tycken denns som e smal i ändarna är mycket änklare att svänga med ^^ hehe. Och med tanke på hur dåligt det gick när jag skulle försöka åka hemma hos Hannah på hennes lillebrors longboard så kan jag behöva lite träning ;D haha. Puss!
//Tossie ! <3

Godmorgon ! <3

Godmorgon (:

Klockan är kvart över sju och jag är helt färdig för skolan ? Wierd... men det är faktiskt så att mamma och jag skulle dansa zumba... men så kom min syrra in ocj då fick vi sluta. För dansen är välldigt pisam xD haha ! fast lite tråkigt varre för vi hade tänkt köra zumba varje morgon :( Nu får jag väll köra det själv da. pity. Men aja... *morr* Jag vet absolut inte vad jag ska göra nu. Eller jo ! jag måste göra mina situps och allt sånnt :P Sedan får jag väll läsa bloggar osv tills det är dags för skolan. Så ni får ha det så bra! Puss !
//Tossie !<3

Tre i rad !

Hej Hej !

Idag i skolan så hade vi träslöjd (: Det är ett av mina favvo ämnen ! Askul :D Och jag tog hem mitt tre i rad som jag glömde där förra gången. Jaow blev ganska nöjd. Det var så himla pilligt och jobbigt att göra. De ville inte sitta ngn stans och man skulle fila alla små saker och såga en massa små saker... och sedan måla alla små saker xD ohohoh.... Men jag lyckades! För med lite envishet och LITE våld går allt ska ni se ^^ (Y) men såhär blev det iaf:



Lite suddig bild, tog den med min iPhone. Men vad tycks? (:
Och nu som jag sa lite tidigare har jag äntligen städat mitt rum ! jag e så stolt :') Ahhh... riktigt skönt faktiskt! men nu är det bara att öva på läxorna dåe... *snark* Jag ska göra matten och sedan öva lite på stjärnsidorna.
Och så har jag joggat idag ! sedan imorgon blir det upp vid hav sju som jag ska börja med och köra 20 min xuba varje morgon med mamma ! (: Aja, ha det så bra ! Puss !
//Tossie ! <3

Vilken blonde? (:

Chya Chya !

Som vissa vet så ska jag färga håret blont imorgon (: Ska bli awesome (Y) Men iaf, det finns så många blonde att välja på... det finns ljus nästan vit, och ganska mörk och eller ngt mellanting? Vad tycker ni ?


Vilken av dem är finast? jag funderar på den i mitten till vänster eller kommer det bli för ljust?

Och btw... så Tack Jonan för att du hjälpte mig med bloggen osv :P Blav as nice.
Så, nu måste jag verkligen städa och göra läxorna... Mm... livet är inte alltid en dans på rosor som man säger, haha. Men ha det bra nu :D
Puss på er //Tossie ! <3



Vem är jag?

Hej Hej !

Jag tänkte berätta (för er som inte redan vet) vem jag är, vem jag är. ;) Ja... jag heter Julia Welander men mitt blogg namn är tossie. Jag är 13 år och bor i färjestaden. Jag klättrar och bloggar så klart på fritiden (: och ibland spelar jag lite world of warcraft. och så har jag skatat, men det var ett tag sedan, så nu till våren tänkte jag köpa en longboard ^^ :D Men här är 5 saker om mig (som kanske inte ni som känner mig äns vet):

1. Dirreckt när jag får mitt barnbidrag så går det åt på 2 sek och woopps så är det borta :O (shopaholic) :P
2. Jag målar naglarna och sedan så tar jag bort det och målar i en annan färg.... Vet inte vf hehe.
3. Jag har haft nästan alla hårfäger som går att ha! men egentligen är jag blond. (som man märker) ^^
4. Och en rolig sak... min farmor och farbror bor i Italien, Min pappa och låtsasmamma i Göteborg, Min ena kusin i Skottland, och en annan kusin i kalmar, och jag på öland. Och ändå är jag ursprungligen från Polen? åh herre gud xD haha !!
5. Jag sover ALLTID med strumporna på ! haha :D

Så, då vet ni lite om mig dåe ! Och ni får  ha en fortsatt trevlig dag/kväll/morgon eller kanske natt?
Puss på er  //Tossie ! <3

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!